Žena pala sa podzida visokog četiri metra na Ciglanama, iz Hitne upozorili građane

Radiosarajevo.ba
Žena pala sa podzida visokog četiri metra na Ciglanama, iz Hitne upozorili građane
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U sarajevskom naselju Ciglane danas je došlo do nesreće u kojoj je prilikom pada povrijeđena 48-godišnja žena koja je pala sa podzida visokog četiri metra kojim inače prolaze pješaci.

Iz Hitne pomoći rekli su nam da je nesreća izbjegnuta samo pukom srećom.

"Jutros nešto iza deset sati dobili smo poziv da je jedna gospođa pala sa otprilike četiri metra visine u naselju Ciglane, nedaleko od mosta koji ulazi u tunel Ciglane. Došli smo na mjesto događaja, gospođa je bila svjesna, nije imala vidljive povrede i kravarenja.

Žalila se na bolove u različitim dijelovima tijela, ali po nama i onome što smo mogli vidjeti na mjestu događaja, nije riječ o teškim tjelesnim povredama.

Kolege ističu kako nije prvi put da se na ovoj lokaciji dešavaju slične nesreće i apelujemo na građane da ne koriste stazu koja vodi u tunel. Pad je sa četiri metra i samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija", rekla je za Radiosarajevo.ba primarijus doktor - Jasmina Hanjalić, specijalista urgentne medicine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije