Žena koja je objesila psa razbjesnila bh. javnost novim komentarom

Radiosarajevo.ba
Žena koja je objesila psa razbjesnila bh. javnost novim komentarom
Foto: Facebook / Horor u Bosanskoj Dubici

Slučaj Ane L, medicinske radnice iz Bosanske Dubice, koja je u nedjelju, pred očima vlastitog djeteta, ubila psa, izazvao je ogroman broj komentara na društvenim mrežama.

Horor u BiH: Medicinska radnica pred očima svog djeteta objesila psa

Očigledno ne shvatajući težinu učinjenog, u početku se i ona uključivala u rasprave, pa je čak u jednom trenutku napala svoje sugrađane.

Komentari s Facebooka - undefined

PrtScr: Komentari s Facebooka

Uslijedila je i konstatacija koliko je Ana L. razmišljala o dobrobiti svog djeteta, kad ga vodi da gleda te prizore, piše Srpskainfo.

Drugi su ocijenili da je užasan čin namjerno izveden pred djetetom, iako se to moglo uraditi na “milion i jedan drugi način”.

Komentari s Facebooka - undefined

PrtScr: Komentari s Facebooka

Nije se dugo čekalo ni na odgovor na opasku da su psi “krivi” za mnoge napade na ljude.

"Zanemarivanje rađa agresiju. Namjerno povlačim paralelu između djece i pasa; naučno je dokazano da je pseći mentalni sklop na nivou trogodišnjeg do petogodišnjeg djeteta", ocijenila je jedna Beograđanka.

" Što je jača osuda društva, to će se više ubice životinja zamisliti prije nego sljedeći put odrežu šape ili rep, stavljaju petarde u anus i tako dalje. Jer, vjerovali ili ne, oni to ne rade jer mrze životinje, oni to rade zbog aplauza ljudi, upravo ovakvih koji to odobravaju", smatra jedna Banjalučanka.

U svemu tome, skoro neprimjetno je prošla prepiska Ane L. sa čovjekom koji odobrava njen postupak i koji joj predlaže radikalniji pristup!

Komentari s Facebooka - undefined

PrtScr: Komentari s Facebooka

Ana L. iz Kozarske Dubice, po struci osoba kod koje bi trebao da posebno bude razvijen osjećaj za humanost, u međuvremenu je zaključala profil na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije