Zastupnik SNSD-a na sjednici NSRS: Trivić je zaljubljena u Stanivukovića

Radiosarajevo.ba
Zastupnik SNSD-a na sjednici NSRS: Trivić je zaljubljena u Stanivukovića
Foto: Screenshot / Ilija Tamindžija

Na današnjoj sjednici NSRS-a tokom rasprave zatupnika SNSD-a Ilije Tamindžije i Draška Stanivukovića iz PDP-a, zastupnik SNSD-a je rekao kako je Jelena Trivić zaljubljena u stranačkog kolegu Draška Stanivukovića.

"Gospodin Stanivuković, ja znam da njegova Jeca profesorica, koja je zaljubljena u njega, da joj je krivo za bilo kakve kvalifikacije", rekao je Tamindžija, a potom je poručio da treba "smiriti" zastupnika Stanića koji je negodovao na izjavu Tamindžije.

"Smirite Stanića, dajte bensedin Staniću", rekao je Tamindžija.

Potom je riječ uzela Trivić.

"Dobacivali su poslanici jedni drugima, pa se nije čulo, ali ja sam čula gospodine Tamindžija. Ja sam Jelena Trivić. Imam dva sina, imam supruga, Dejana Trivića i za to što ste vi rekli, ja neću odgovarati. To ćete riješiti s mojim suprugom. S njim ćete to riješiti. A vi gospođo potpredsjednice za to što je on rekao, kao žena ste trebali zaštititi mene, pa makar me najmanje voljeli u ovoj sali. Možda niste čuli, radije ću vjerovati da niste čuli. Kakvu je gadost rekao ovaj čovjek. Za mene je on čovjek, ali će za to što je rekao će razgovarati s mojim suprugom Dejanom Trivićem. Sram da vas bude i završili smo svaku raspravu", rekla je Trivić.

Incident pogledajte na 4:37 minuti snimka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije