Uz Zoster i Mostar Sevdah Reunion građani Mostara proslavili dolazak 2018. godine

Radiosarajevo.ba
Uz Zoster i Mostar Sevdah Reunion građani Mostara proslavili dolazak 2018. godine
Uz pjesmu, ples, kuhano vino, šampanjac i vatromet te odlične lokalne izvođače koji su šetalištu Nikole Šubića Zrinskog razgalili hiljade Mostaraca i njihovih gostiju, proslavljen je ulazak u novu 2018. godinu.

Ovogodišnji doček organiziran je nakon deset godina "stanke", pa su svi oni koji su slavili na najdražoj gradskoj šetnici uživali u muzici Zostera, a ponajviše u nastupu Mostar Sevdah Reuniona koji ih je svojim pjevanjem uveo u novo ljeto.

Proslava je u Mostaru, uz relativno ugodnih 4 Celzijevih stupnjeva i lagani sjeverac, počela nastupom Mostar Rock School Blues banda, a završila nastupom Sinergije. Mostar

Inače, prvi put nakon deset godina mostarska Gradska uprava odlučila je izdvojiti 80.000 marka iz gradskog proračuna te organizirati javni doček Nove godine u najvećem gradu u Hercegovini s motom "Nadajmo se najboljem".

Podsjetimo, dječji doček Nove godine održan je u nedjelju tačno u podne. Mostarsku djecu zabavljao je poznati mađioničar Steffano te brojni animatori, koji su se smjenjivali na bini. Na dječjem dočeku okupili su se brojni mališani koji su uživali u programu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije