Uveli specijalnu opciju za građane BiH: I Facebook slavi Dan nezavisnosti

Radiosarajevo.ba
Uveli specijalnu opciju za građane BiH: I Facebook slavi Dan nezavisnosti
Bosna i Hercegovina je već četvrt stoljeća međunarodno priznata država, a da je to tako potvrđuje i ogroman broj čestitki koje stižu povodom njenog Dana nezavisnoti. Tako je, povodom 1. marta, za bh. građane Facebook uveo posebno opciju.

Naime, riječ je o privremenim stickerima koje korisnici Facebooka mogu postaviti na svoju profilnu fotografiju, a danas je u ponudi i sticker sa zastavom Bosne i Hercegovine, kojom možete ukrasiti svoju proslavu na društvenim mrežama.

Inače, ova Facebook opcija uvedena je prije nekoliko godina, kao podrška nastradalima u terorističkom napadu u Parizu, a vrlo skoro njena upotreba postala je masovna i Facebook je omogućava u raznim prilikama.

Ukoliko i vi želite aktivirati ovu opciju, dovoljno je da odete na link: facebook.com/profilepicframes, gdje će vam biti ponuđeno nekoliko ovih privremenih okvira.

Dovoljno je da onda odaberete onaj sa zastavom BiH, te da odaberete opciju "Probaj" ili "Koristi kao profilnu fotografiju", da bi se ovaj okvir našao na vašem profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije