Trebinjac kupio naftu od Rumuna, pa nije mogao upaliti auto

Radiosarajevo.ba
Trebinjac kupio naftu od Rumuna, pa nije mogao upaliti auto
/ Foto: PP

Državljani Rumunije P.M.T. i P.M.T uhapšeni su juče na području opštine Ljubinje zbog sumnje da su prodali naftu koja nije mogla pokrenuti automobil.

Naime, policijskim službenicima Policijske stanice Trebinje, oko 15 sati je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe, jednoj osobi iz Trebinja prodali naftu koju je Trebinjac platio, a kada je istu sipao u svoje vozilo, shvatio je da je prevaren jer se vozilo nije moglo staviti u pogon.

"Operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da su mogući izvršioci ovoga djela državljani Rumunije, kao i da su isto krivično djelo počinili i na području Policijske uprave Foča", saopšteno je iz Policjiske uprave Trebinje.

Policijsku službenici su juče oko 20.30 sati zaustavili automobil Lancia Libra na magistralnom putu M-6, u mjestu Badnjače, opština Ljubinje, u kome su se nalazila pomenuta lica, koja su nakon utvrđenog identiteta uhpšena.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. Nakon kompletiranja i dokumentovanju predmeta, lica će se uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati nadležnom Tužilaštvu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije