Tragedija u Srebrenici: Dodik uputio telegram saučešća porodicama stradalih rudara

Radiosarajevo.ba
Tragedija u Srebrenici: Dodik uputio telegram saučešća porodicama stradalih rudara
Povodom teške rudarske nesreće koja se dogodila na području Srebrenice, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodicama dvojice poginulih rudara Slaviše Žugića i Borislava Ostojića.

"Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila juče u jami Braćan, na području opštine Srebrenica, u kojoj su tragično stradali rudari Slaviša Žugić i Borislav Ostojić", istakao je Dodik koji je telegram saučešća poslao i rukovodstvu kompanije Boksit Milići.

On je naglasio da je tragična smrt dvojice rudara nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, kompaniju Boksit, kao i društvo u kojem su živjeli, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

"Uspomena na njih ostaće zauvijek sačuvana u srcima njihovih porodica, radnih kolega i svih ljudi koji su ih voljeli i poštovali", naveo je Dodik u telegramu saučešća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije