Televizija N1 obilježila rođendan

Radiosarajevo.ba
Televizija N1 obilježila rođendan
Na današnji dan 2014. godine, N1 je počela emitirati svoj program u tri regionalna centra - u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu.

Tim povodom, djelatnici ovog medija priredili su rođendansku zabavu u Sarajevu.

U prisustvu velikog broja kolega iz drugih medija, zvanica iz političkog i javnog života BiH, prisjetili su se nekih od ključnih momenata iz dosadašnjeg trogodišnjeg života ove televizije.

Amir Zukić, direktor programa N1 je rekao: "Na N1 sam već skoro četiri godine. Došao sam kada nismo imali mnogo ideja, a danas sam ponosan na sve što smo postigli. Najgledanija smo news televizija i plasirani smo među 5 televizija u BiH. Naš portal je peti po redu rangiran među čitateljima u BiH. Naredne godine stižu novi programi na N1, proširit ćemo naše kapacitete i kadar."

N1 je prva news televizija u regionu, prva među kablovskim operaterima i među prvih pet najgledanijih televizija u regiona, rečeno je na skupu. Veliki broj posjeta bilježi i web stranica N1 koja je sastavni dio ovog medija.

Kolegama s N1 upućujemo čestitke i želje za još mnogo uspjeha na regionalnom medijskom tržištu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije