Starleta Tijana Ajfon nakon izlaska iz pritvora: "Ja sam kolateralna šteta"

Radiosarajevo.ba
Starleta Tijana Ajfon nakon izlaska iz pritvora: "Ja sam kolateralna šteta"
Instagram / Tijana Ajfon

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon izašla je iz pritvora, gdje je boravila skoro trideset dana pod optužbama da je organizovala orgije i da se bavi prostitucijom.

Maksimović je po izlasku iz pritvora istakla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski ponijeli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru.

"Iskreno nije lako. Ko kaže da je lako, laže. Ali zahvaljujući KPZ Bijeljina i svim ljudima tamo, zaposlenim, meni je ovaj pritvor bio nekako laganiji, jer su se svi poneli prema meni ljudski. Hvala im na svemu, to im nikada neću zaboraviti", rekla je Maksimović za ATV.

Tijana je napomenula da je navodno koletaralna šteta, jer se našla na pogrešnom mjestu, s pogrešnim društvom.

"Ovo nije iskustvo, ovo je jedna velika škola i ne želim nikome da se ovo desi. Ja sam kolateralna šteta. Svako je mogao da dođe u priliku da ode na žurku i da je tamo neko ko ne treba i da upadne policija. Ali hvala Bogu uz dobar tim advokata ja sam na slobodi", dodala je Makismovićeva.

Podsjećamo, Tijana je uhapšena je 28. maja, u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku, u jednoj privatnoj vikendici, dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije