Stanivuković objavio video na kojem tvrdi da mu Dodik psuje majku

Radiosarajevo.ba
Stanivuković objavio video na kojem tvrdi da mu Dodik psuje majku
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Draško Stanivuković

Zastupnik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković pozvao je građane RS na proteste, 26.decembra, u banjalučkom Parku „Mladen Stojanović“, protiv, kako je rekao, nasilja i lažnih dokumenata.

Skandal u Skupštini RS: Ministar policije Lukač ošamario Draška Stanivukovića

null

Naveo je i da mu je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u skupštinskom restoranu psovao majku, vrijeđao ga te imao namjeru nasrnuti na njega, o čemu, navodno, ima i video-snimak.

Dodao je da ima ljekarski nalaz kao dokaz za tužbu protiv Lukača, koji je, kaže, „zavrnuo ruke“ i zastupnici PDP-a Jeleni Trivić koja mu se suprotstavila.

Stanivuković i Begić pokušali Miloradu Dodiku pokloniti zastavu NATO-a

Zastupnik PDP-a u Narodnoj Skupštini RS Draško Stanivuković tokom posebne sjednice entitetskog parlamenta predsjedavajućem Predsjedništva BiH i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku pokušao je pokloniti zastavu NATO saveza. Video je objavio i na svom Twitter profilu. Када сам им дао ЊИХОВЕ НАТО ЗАСТАВЕ, хтјели су да ме УДАРЕ!

“Osjećam se kao pobjednik iako sam dobio udarac, jer ga nisam vratio”, ustvrdio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije