Sindikat obrazovanja KS uputio saučešće porodici poginulog profesora

Radiosarajevo.ba
Sindikat obrazovanja KS uputio saučešće porodici poginulog profesora
Facebook / Lamija S. i Almir B., koji su poginuli u tunelu Igman

Rukovodstvo i članovi Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo sa bolom i nevjericom primili su tragičnu i tužnu vijest da su jutros u 7.55 sati   kolege, učenici, roditelji i prijatelji ostali bez profesora Almira Brkića i još dva člana porodice, saopćeno je iz SSOOKS.

Poznat identitet nastradalih: Poginuo profesor sa suprugom i kćerkom

„Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo upućuje iskreno saučešće porodici i prijateljima nastradalog kolege, kolektivu Srednje saobraćajne škole u Sarajevu i učenicima škole. Također izraze saučešća upućujemo i kolektivu JU OŠ“Zahid baručija“ i Vijeću roditelja Kantona Sarajevo čiji je bio aktvan član“, kazali su iz ovog Sindikata.

Podsjećamo, u jutrošnjoj nesreći na autoputu prema Sarajevu smrtno su stradali Almir Brkić i njegova supruga Lamija, zajedno sa jednim djetetom, dok je drugi dječak koji se nalazio u vozilu, teško povrijeđen. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije