Selektor Robert Prosinečki posjetio BH Telecom

Radiosarajevo.ba
Selektor Robert Prosinečki posjetio BH Telecom
U prostorijama BH Telecoma u Sarajevu je danas upriličen sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza BiH, te prva posjeta i upoznavanje novog selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog sa generalnim direktorom BH Telecoma, Mirsadom Zaimovićem

Sastanak sa ljudima iz NSBiH je direktor Zaimović iskoristio da u ime BH Telecoma zaželi dobrodošlicu novom selektoru „Zmajeva“ i uruči mu poklon - najnoviji Samsung Galaxy S9, koji će biti u prodaji u BH Telecomu već od 16. marta, dok je selektor direktoru Zaimoviću poklonio originalni dres broj 9 i fudbalsku loptu sa potpisom.

Ističući kako je ovo nastavak uspješne dugogodišnje saradnje sa NSBiH, generalni direktor BH Telecoma je ovom prilikom čestitao Prosinečkom na selektorskoj poziciji i istakao važnost ugovora koji BH Telecom ima sa NSBiH.

"Zadovoljstvo nam je što nas je posjetio selektor, jedan od najboljih fudbalera. Uz to, i ova današnja posjeta je dokaz nastavka uspješne saradnje naše kompanije sa Nogometnim savezom BiH“, istakao je Zaimović.

Robert Prosinečki se zahvalio BH Telecomu na dosadašnjoj podršci nogometnoj reprezentaciji BiH, ali i podršci kompanije ukupnom bh.sportu.

"Veoma nam je bitna dugogodišnja saradnja i potpora koju Nogometni savez BiH ima od BH Telecoma. Vi ste naš najveći partner i kompanija koja najviše ulaže u razvoj sporta. Nadam se plasmanu na Evropskom prvenstvu, jer imamo dobru reprezentaciju", izjavio je selektor Prosinečki tokom ove posjete, navodi se u saopćenju kompanije BH Telecom d.d. Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije