SDP BiH: Zahvaljujemo se Drašku Aćimoviću na dosadašnjem angažmanu

Radiosarajevo.ba
SDP BiH:  Zahvaljujemo se Drašku Aćimoviću na dosadašnjem angažmanu
Foto: Radiosarajevo.ba / Draško Aćimović

Socijaldemokratska partija želi da se zahvali dosadašnjem potpredsjedniku SDP-a Drašku Aćimoviću na njegovom radu i političkom angažmanu na poboljšanju statusa SDP-a u Republici Srpskoj, navodi se u saopćenju ove političke stranke.

Neizmjerno cijeneći njegov trud i zalaganje, žalimo zbog činjenice da je Draško Aćimović odlučio napustiti našu socijaldemokratsku porodicu i procese unutar SDP-a.

"Želimo poručiti da unutar SDP-a uvijek postoji spremnost na prihvatanje, profilaciju i implementaciju novih ideja od strane članova koji su pokazali nužnu dozu strpljenja", piše u saopćenju.

Drašku Aćimoviću želimo sve najbolje u daljnjem političkom i profesionalnom angažmanu, a sve dobre političke ideje će i dalje imati mjesta u ovoj političkoj partiji. Naša vrata su i dalje otvorena svima koji žele napredak i bolju budućnost za sve građane Bosne i Hercegovine, navodi se u saopćenju SDP BIH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije