Predstavljeni kandidati SDA: Nadamo se da ćemo napuniti novi stadion

Radiosarajevo.ba
Predstavljeni kandidati SDA: Nadamo se da ćemo napuniti novi stadion
Foto: SDA / U Domu kulture u sarajevskom naselju Švrakino selo održan skup na kojem su predstavljeni kandidati SDA

U Domu kulture u sarajevskom naselju Švrakino selo večeras, 20. septembra je održan skup na kojem su predstavljeni kandidati SDA za predstojeće izbore iz Općine Novi Grad, ali i kandidati SDA s drugih općina. Uz nosioca SDA liste za Skupštinu Kantona Sarajevo Semira Efendića, predstavili su se Aljoša Čampara, Haris Zahiragić, Samra Ćosovic – Hajdarević, Nermana Zajmović, Rijana Jusufbegović, Munir Gaković, Aldin Tinjak, Sabahudin Delalić, Jasmin Smiječanin, navodi se u saopćenju SDA.

Efendić je prisutnim građanima ukratko prezentovao svoj izborni program „Pokrenimo Sarajevo zajedno“ iz kojeg je istakao da mu je jedan projekat posebno važan:

„Realizacija projekta izgradnje nacionalnog stadiona koji je već predstavljen javnosti mi je posebno drag. Vrijeme je da Sarajevo dobije i izgradi nacionalni stadion. Nadamo se da ćemo uspješno realizovati ovaj projekat, a da ćemo stadion zajedno napuniti za četiri godine“, kazao je Efendić.

Istakao je također kako je ponosan na činjenicu da se projekti iz programa koje je predstavljao građanima uspješno realizuju: „Svi smo mi zajedno pokrenuli Novi Grad, nije za to zaslužan nijedan pojedinac već svi mi zajedno i samo se tako može biti uspješan u poslu“, kazao je Efendić.

Prisutnima se obratio i predsjednik Općinske organizacije SDA Novi Grad Sarajevo Huso Ćesir koji je pozvao da se da podrška kandidatima Stranke demokratske akcije za sve nivoe vlasti kao i za kandidata za člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića: „ Ne smijemo imati dvojbi kome da damo svoj glas, moramo biti jedinstveni i pokazati našu snagu“, poručio je Huso Ćesir, navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije