SBB uzvratio Arnautu: Grafolozi će dokazati da ste potpisali ugovor

Radiosarajevo.ba
SBB uzvratio Arnautu: Grafolozi će dokazati da ste potpisali ugovor
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Fahrudin Radončić

Savez za bolju budućnost uputio je novo saopćenje za javnost nakon što je Damir Arnaut kazao kako sa ovom strankom nikada nije potpisao notarski ugovor.

„Povodom neistinitih navoda gospodina Damira Arnauta da navodno nije potpisao notarski ugovor sa SBB-om, koji ga obavezuje da vrati kompenzacijski mandat ili izvrši finansijsku naknadu, obavještavamo javnost da je on zaista potpisao taj ugovor“, navode iz ove stranke.

Arnaut odgovorio SBB-u: Nisam potpisao nikakav ugovor

Najavili su i da će ovlašteni grafolozi i svjedoci to sa lakoćom potvrditi.

„Gospodin Arnaut će za osam godina poslaničkog mandata ostvariti neto plaću oko 500.000 KM, koju ostvaruje zahvaljujući aktivizmu članova SBB-a, a ne svojom političkom zaslugom jer je osvojio minoran broj glasova. Još jednom stavljamo na uvid javnosti Arnautov potpis na ugovor, koji je osobno inovirao i, stoga, ne može glumiti da nije zna šta potpisuje i u kakvu obavezu svjesno ulazi“, navodi se u saopćenju Saveza za bolju budućnost.

Podsjećamo, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Damir Arnaut danas je ojavio da napušta redove SBB-a, nakon što je ta stranka najavila pravne postupke protiv Jasne Duraković, koja je  također napustila stranku zbog neslaganja sa odlukama o smjeni Vlade KS. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije