Čubrilović - Vlaisavljević: Uspostaviti više aviolinija s Aerodroma Banja Luka

Fena
Čubrilović - Vlaisavljević: Uspostaviti više aviolinija s Aerodroma Banja Luka
Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović sastao se danas s generalnim direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda Sašom Vlaisavljevićem, sa kojim je razgovarao o jačanju saradnje banjalučkog i beogradskog aerodroma.

Tokom ovog sastanka istaknuto je kako je važno ojačati strateško partnerstvo i ulagati u infrastrukturu Aerodroma "Banja Luka", kako bi se omogućilo uspostavljanje većeg broja aviolinija, imajući u vidu povoljne geografske i vremenske uslove.

Razgovarano je o mogućnostima jačanja strateške saradnje beogradskog i banjalučkog aerodroma.

Čubrilović je zahvalio direktoru i upravi beogradskog aerodroma za pruženu stručnu i profesionalnu pomoć i doniranu opremu, s ciljem razvoja avio-saobraćaja i čvršćeg povezivanja Banje Luke i Beograda, saopćeno je iz entitetskog parlamenta.

Direktor Aerodroma "Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević rekao je da je prethodna, 2017. godina, bila najuspješnija imajući u vidu broj putnika, ostvarenih letova i finansijsku dobit.

U toku sastanka zaključeno je da je zajednički interes ulaganje i razvoj Aerodroma "Banja Luka“, za šta, takođe, postoji podrška vlade RS-a i Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije