Sarajevo novogodišnji centar regije: Velike interes Splićana za doček

Fena
Sarajevo novogodišnji centar regije: Velike interes Splićana za doček
Foto: Fena / Prezentiran program u Splitu

Prezentacijom programa "Sarajevo novogodišnji centar regije" u Splitu, završen je ciklus regionalnih promocija u organizaciji Grada Sarajeva i Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Medijima i predstavnicima lokalne turističke zajednice predstavljen je program trodnevne manifestacije koja će, kako se očekuje, privući veliki broj posjetilaca iz cijelog regiona.

Predstavnici Grada Sarajeva i Turističke zajednice Kantona Sarajevo su od početka prošle sedmice održali konferencije za novinare u osam regionalnih centara: Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Skoplju, Podgorici, Novom Pazaru, Dubrovniku i Splitu.

Jedna od najvećih zvijezda regiona Hari Mata Hari će uz svoje poznate hitove uvesti građane, goste i turiste u Novu 2019. godinu u nezaboravnoj atmosferi ispred Vječne vatre u samom centru Sarajeva.

Noć uoči dočeka Nove godine, 30. decembra, orkestar "MuzikArt" će ispred sarajevske katedrale izvesti najpoznatije klasične kompozicije i evergreen pjesme. Prve večeri Nove 2019. - 1. januara, ispred Vječne vatre, nastupit će još jedna regionalna zvijezda Branko Đurić Đuro sa svojim kultnim bendom Bombaj štampa, saopćeno je iz Odjeljenja za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije