S logom i sloganom u Europu: Učestvuj i osvoji 5.000 KM

Radiosarajevo.ba
S logom i sloganom u Europu: Učestvuj i osvoji 5.000 KM
Direkcija za europske integracije (DEI) Vijeća ministara BiH raspisala je zanimljiv konkurs.

Pozivaju sve zainteresirane osobe, profesionalne dizajnere, samostalne autore, kreativne timove i agencije da dostave prijedloge idejno-grafičkog rješenja vizualnog identiteta procesa europskih integracija BiH.

Tako je BiH i službeno krenula u potragu za logom i sloganom puta prema članstvu u EU.

''Primarni cilj konkursa je izrada idejnoga rješenja vizualnoga identiteta procesa europskih integracija u BiH, odnosno loga i slogana procesa europskih integracija u Bosni i Hercegovini. Vizualni identitet treba biti jedinstven i prepoznatljiv kako bi, uz odgovarajuće komunikacijske aktivnosti, svakog pojedinca asocirao na Bosnu i Hercegovinu i težnju za članstvom u zajednici europskih država, ali i na ideju i vrijednosti EU te promjene koji put prema članstvu u zajednici europskih država donosi'', navodi se u pozivu DEI-ja.

Pobjednik konkursa zaključit će  s Direkcijom  ugovor vrijednosti 5.000 KM. Konkurs je otvoren do 6. novembra 2017. godine do 15 sati.

Prijavnicu, Izjavu o korištenju predloženog rješenja, Izjavu o autorstvu, ovlaštenje kao i sâm tekst konkursa može se preuzeti na stranici Direkcije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije