Roditelji i policija mole za pomoć: Nestala petnaestogodišnja Samira Sadiković

L. K.
Roditelji i policija mole za pomoć: Nestala petnaestogodišnja Samira Sadiković

Samira Sadiković iz Bugojna nestala je u petak, 20. jula, i otada joj se gubi svaki trag. Njeni roditelji i policija mole da im se jave svi koji imaju bilo kakav trag koji bi mogao odvesti do nje.

Navedenu informaciju je potvrdio za Radiosarajevo.ba dežurni policajac u Policijskoj upravi Bugojno (SBK):

"Otac Namir Sadiković je prijavio da je nestala Samira Sadiković, rođena 4. maja 2003. godine, 20. jula ove godine. Mi smo raspisali potjernicu za licem."

Razgovarali smo i s uplakanim ocem nestale petnaestogodišnje djevojčice – Namirom Sadikovićem.

"Samira je nestala 20. jula, bila je u bašti s majkom. Otišla je oko 15 sati, rekla je da ide u prodavnicu da nam kupi sladoled i otada joj se gubi svaki trag", rekao je Samirin otac za Radiosarajevo.ba.

Otac Namir govori da njegova Samira ima plave oči, plavu kosu do ramena, da je bila obučena u bijelu majicu, pantalone boje bijele kafe i crne starke.

Namir Sadiković napominje: "Ne znam više kome da se obratim. Ako se udala, nema veze, samo želim znati da je živa i zdrava."

Tužni otac apelira na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na njegov broj telefona 065-056-093 ili da prijave informaciju najbližoj policijskoj stanici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije