Brojne reakcije na društvenim mrežama: Nijaz bi bio ponosan na tebe

Radiosarajevo.ba
Brojne reakcije na društvenim mrežama: Nijaz bi bio ponosan na tebe
FOTO: Facebook / Predrag Kojović

Jasna Duraković je upravo pokazala šta znači vratiti moral u politiku.

Komentar je to Predraga Kojovića, predsjednika Naše stranke, na vijest da je zastupnica SBB-a u skupštini napustila tu stranku i da neće glasati za smjenu Vlade Kantona Sarajevo. 

"Sve dok barem neko pokazuje da postoje moral i principi u politici, ima nade za ovo društvo", naveo je Kojović. 

 Ovim povodom na društvenim mrežana oglasio se i Irfan Čengić iz SDP-a.

"Ili si karakter sa obrazom ili samo automat za dizanje ruke u skupštini. Jasna Duraković je pokazala da je karakter kao i njen otac Nijaz, i da ne želi pogaziti obraz i ono što je govorila u kampanji", naveo je Čengić na Twitteru. 

Čestitke na potezu Duraković je dobila i od političke analitičarke Ivane Marić, koja je konstatirala da "ispade da je ovo zaista koalicija Petak 13". 

"Sljedeći zastupnik koji napusti #petak13 i podrži aktuelnu Vladu Kantona Sarajevo bit će proglašen herojem nacije. Pa vi sad vidite", nevela je Marić. 

Reditelj i donedavni direktor Filmskog centra Jasmin Duraković u svojoj objavi na Facebooku konstatirao je "Takvi smo mi Durakovići".

"Bravo Jasna! Nijaz bi bio ponosan na tebe", naveo je njen prezimenjak. 

Sama objava Jasne Duraković na njenom Facebook profilu za svega sat izazvala je više od 3.000 reakcija, skoro 1.000 komenatara i više od 400 dijeljenja.  

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije