Pročitajte Viber konverzaciju između Sabine Ćudić i direktora Zavoda u Pazariću

Radiosarajevo.ba
Pročitajte Viber konverzaciju između Sabine Ćudić i direktora Zavoda u Pazariću
Foto: N1 / Viber komunikacija između Ćudić i Salić

Javno su objavljene fotografije dijela konverzacije preko mobilne aplikacije Viber između direktora Zavoda u Pazariću Redžepa Salića i zastupnice Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Sabine Ćudić.

Nakon što je objavila fotografije o stanju u Zavodu Pazarić, Ćudić je poručila Saliću:

Viber komunikacija između Ćudić i Salić - undefined

Foto: N1: Viber komunikacija između Ćudić i Salić

"Direktore, obratite pažnju na ovo što govorim - govorim o odgovornosti prethodnog rukovodstva i pozivam na smjenu članova uprave iz prošlog mandata. Radim u interesu štićenika i pomoći Zavodu. Potivam Vas da ne vršite pritisak na uposlenike, ako imate nekih pitanja, stojim na raspolaganju."

Ćudić predstavila šokantne detalje iz Zavoda Pazarić: Djeca vezana za radijatore

Direktor Zavoda je Ćudić odogovorio sljedećim riječima:

"Poštovana, apsolutno ne vršim pritisak na uposlenike. Čekam Press. Ljudi mene optužuju. Šaljem Vam izjavu uposlenika. Bili ste ovdje i niste nam rekli ni riječi o ovome. Smatram da ste trebali. I mi Vama stojimo na raspolaganju."

Direktor Zavoda u Pazariću: Ovo je atak na žene koje ovdje rade

Podsjećamo, Ćudić je danas objavila fotografije na kojima se vidi nehumano postupanje prema djeci, štićenicima u Zavodu. Fotografije su uznemirile javnost. Izazvale su brojne reakcije, a mnoge od njih su osuđujuće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije