Ponijeri: Nastavlja se potraga za nestalim mladićem, snijeg stvara probleme

Radiosarajevo.ba
Ponijeri: Nastavlja se potraga za nestalim mladićem, snijeg stvara probleme
Foto: FUCZ / Potraga na Ponijerima

Potraga za dvadesetdvogodišnjim mladićem El-Eminom Hadžićem iz Kaknja bit će nastavljena danas, kazala je Majda Kovač glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite za Radiosarajevo.ba.

 "Naš tim je ponovo na terenu. Opsežna potraga je obustavljena, nastavljamo provjeravati informacije koje su pristigle. U stalnom smo kontaktu sa GSS-om i policijom. Policji proslijeđujemo sve nove informacije koje dobijemo, da oni mogu dalje provjeravati. Nažalost nema novih informacija koje bi mogle kazati gdje se mladić nalazi ili gdje bi se mogao nalaziti. Snijeg je viši od jednog metra, a gdje su smetovi visina je i dva metra", kazala je Majda.

Tim FUCZ-a će svaki dan biti na terenu i radit će sve što je u njihovoj moći, odnosno sve što se može raditi u ovakvim vremenskim uslovima, kazala ja Majda i dodala da čim dobiju nove informacije i vrijeme se poboljša intenzivirat će potragu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije