Nestala 15-godišnja Amira Melkić, policija pokrenula veliku potragu

A. S.
Nestala 15-godišnja Amira Melkić, policija pokrenula veliku potragu
Foto: Facebook / Amira Malkić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona i dalje tragaju za 15-godišnjom djevojčicom Amirom Melkić iz Velike Kladuše, koja je nestala u petak, 16. novembra, potvrdila je za Radiosarajevo.ba Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK. 

Ona je za naš portal potvrdila da je nestanak Amire prijavio njen otac u subotu, 17. novembra.

"Službenicima Policijske  stanice Velika Kladuša, otac maloljetnice je rekao da je njegova kćerka u petak otišla u školu i da se do momenta prijave nije vratila kući", dodala je Galić za naš portal, uz konstataciju da taj dan Amira nije bila ni na nastavi. 

Nezvanično saznajemo da je Amira uzela određene stvari, kao i pasoš. Prema nezvaničnim informacijama, Amira je posljednji put viđena u Bužimu, u jednom caffe baru u društvu starije osobe.

"Ukoliko je neko vidio ovu maloljetnu osobu ili ima informacije o trenutnom mjestu gdje se nalazi, molim sve građane USK i Bosne i Hercegovine da odmah kontaktiraju policiju putem broja 122", dodala je Galić za Radiosarajevo.ba.

 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije