Pismo Melanie Trump stiglo u Banju Luku - šta poručuje?

Radiosarajevo.ba
Pismo Melanie Trump stiglo u Banju Luku - šta poručuje?
EPA / Melania Trump
Na adresu Melanie Trump, supruge Donalda Trumpa, republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a, stigao je konačno poklon od banjalučke tvornice "Bema".

Paket koji je sadržavao dva para cipela i buket bijelih ruža izgleda da je oduševio Melanie, pa je Marinku Umičeviću, tehničkom direktoru fabrike obuće "Bema", stiglo pismo zahvalnosti, pišu Nezavisne.

"Dragi gospodine Umičević,

Kakvo lijepo iznenađenje. Hvala Vam za vaš prelijepi poklon i poruku koju ste poslali. Veoma pažljivo od Vas i cijenim to. Želim  Vam mnogo uspjeha u budućnosti.

Srdačno, Melanie Trump",  stoji u pismu.

Podsjećamo, "Bema" se na ovaj korak odlučila kao znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima. Fabrika obuće "Bema", napravila je jedan par udobnih cipela sa đonom od specijalne memorijske pjene. Drugi par cipela su damske salonke od najkvalitetnije kože, koje su za nju specijalno kreirali dizajneri ove firme.

Umičević je rekao da su cipele do Melanie Trump stigle preko brze pošte kao i pismo koje ona njemu poslala.

"Cipele za Melanie Tramp su naš odgovor na prljave komentare kojima je izložena kao supruga i majka", rekao je Umičević i dodao da je ona oduševljena poklonom i puno ga pozdravlja.

Kako kaže Umičević, ima poziv od Melanie da ih posjeti čim se završe izbori u SAD- u.

"Moj korak da pošaljem cipele za Melanie ljudi nisu shvatali ozbiljno i ne razumiju da je ovo jedan divan način  da promoviramo Banju Luku" zaključio je Umičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije