Nakon velikog požara oglasili se i iz kompanije Zovko

Fena
Nakon velikog požara oglasili se i iz kompanije Zovko
Foto: Jabuka.tv / Požar je izbio u jutarnjim satima, vatra je zahvatila cijeli objekt

Vlasnici stolarije Zovko u Širokom Brijegu, koja je prije nekoliko dana u potpunosti izgorjela u požaru, uputili u ponedjeljak otvoreno pismo javnosti u kojem su zahvalili svima na pomoći te najavili ponovni rad i obnovu stolarije.

Stolarija, čiji je rad prekinut 18. aprila, utemeljena je prije 35 godina kao malo obiteljsko poduzeće koje je u početku zapošljavalo svega nekoliko članova obitelji da bi se s godinama razvilo i izraslo u respektabilno poduzeće s preko 20 zaposlenih.

Njihovi proizvodi su, kako je istaknuto, završavali i u zemljama članicama Europske unije poput Austrije, Njemačke i Nizozemske.

„Neprekidnim ulaganjem u modernizaciju proizvodnih pogona, osiguravali smo stabilna radna mjesta, a time ostanak i opstanak u Bosni i Hercegovini. Naš dugogodišnji kontinuitet prekinut je 18. aprila u jutarnjim satima kada je došlo do požara širokih razmjera u kojem je nepovratno uništeno sve za što smo se godinama borili i radili. Unatoč tome zahvalni što ova velika tragedija nije odnijela niti jedan ljudski život“, navodi se u otvorenom pismu.

Iz stolarije su također zahvalili kupcima i poslovnim partnerima na razmjenjivanju te najavili ponovni rad i obnovu stolarije.

„Danas, samo nekoliko dana nakon velikog gubitka informiramo najprije poslovne partnere, zaposlenike i cijelu javnost da uz vašu pomoć, ohrabreni krećemo skromno, ali i odlučno u obnovu naših proizvodnih pogona s ciljem da se svi naši zaposlenici vrate na radna mjesta“, naglasili su iz stolarije Zovko.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije