Davor komentarisao susret Dodika, Borenovića i Govedarice i poslao političku najavu

Radiosarajevo.ba
Davor komentarisao susret Dodika, Borenovića i Govedarice i poslao političku najavu
Foto: Screenshot / Davor Dragičević

U Banjoj Luci danas su za isti stol sjeli predstavnici SNSD-a, SDS-a i PDP-a, a nakon tog sastanka iz Beča se oglasio Davor Dragičević.

Njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

"26. 3. 2019. godine, Austrija, Beč. Godinu dana od zločinačke konferencije zločinačkog MUP-a. Od Lukača, od Dodika. Pozdrav istinskoj i jedinoj pravoj grupi - Pravda za Davida. Svima koji ste stali godinu dana uz mene, moje ubijeno dijete i uz moju porodicu. Ne mogu vam reći koliko mi to znači. Vavilon će pasti, taj dan će doći.

Vi morate biti mirni i dostojanstveni. Vi ste grupa Pravda za Davida. Pobijedit ćemo, ja imam svoje metode. Borenoviću i Vukota Govedarica, od danas ste završili sa mnom i sa mojim djetetom. I naravno s grupom Pravda za Davida. Danas ste stisnuli šaku ubice Davida Dragičevića i stali na stranu ubica, jasno i glasno u isti koš. Sve i jedna poslanik koji sjedi u Nenarodnoj skupštini RS je ista poruka. Vi nama ne trebate.

Uskoro ćemo prerasti u politički pokret i partiju. Jer, nemate karaktera. Radite šta god hoćete mimo grupe Pravda za Davida i mog djeteta. I živog i mrtvog. Ljudi hvala vam za sve do sada urađeno. Znam da vi mene nećete ostaviti. Ko god je na bilo koji način simpatizer opozicije i pozicije ja lično molim da izađe iz grupe PZD. Ovo nije ništa lično. Ja znam dobro šta radim. Nemojte ovo slično shvatiti. Meni ne trebaju simpatizeri narodnih poslanika koji sjede i razgovaraju s ubicama.

Vi da ste opozicija Davor Dragičević bi bio u Banjoj Luci, grob Davidov bi bio tu. Niste opoziciji, isti ste kao Ćulum, Ilić, Lukač... Možda ste i gori. Uzeli ste glasove na mrtvom djetetu. To je vama na obraz", rekao je Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije