Muriz Memić pozvao na novi protest: Ne spavam i nisam se umorio

F. Z.
Muriz Memić pozvao na novi protest: Ne spavam i nisam se umorio
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ifet Feraget i Muriz Memić
Novi protest "Pravda za Dženana" bit će održan 21. novembra u Sarajevu, a istog dana protest će biti održan i u Banjoj Luci, a po svemu sudeći i drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Muriz Memić opet je poslao jasnu poruku uoči protesta u Sarajevu.

"Poruka Dalidi Burzić da ne spavam i da se nisam umorio. Žalosno je da je ona još tužiteljica, da je Ševal Kovačević vještak, da Džafer Hrvat radi i dalje, da je Mevludin Halilović komesar. Nakon svih dokumenata i svega što imam stanje je nepromijenjeno. Ja za sve što izjavim imam pisani dokaz", rekao je Muriz Memić za Radiosarajevo.ba.

Tog 21. novembra obilježit će se 23. godišnjica potpisivanja Daytonskog sporazuma, a protesti su zakazani i u Banjoj Luci. Davor Dragičević pozvao je čitavu Bosnu i Hercegovinu da izađe na ulice i podrži borbu za sigurnu budućnost djece.

"Nikada ne znam reći koliko će se ljudi odazvati. I narod je malo čudan. Vidite i šta se dešava oko izbora i CIK-a. Narodu nije jasno šta se dešava", istaknuo je Memić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije