Mirsad Hadžikadić: Pokret Platforma za progres osniva se 25. novembra

Radiosarajevo.ba
Mirsad Hadžikadić: Pokret Platforma za progres osniva se 25. novembra
FOTO: Facebook / Mirsad Hadžikadić
Mirsad Hadžikadić, koji je bio kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima u BiH i koji je osvojio cca. 57.000 glasova, najavio je za 25. novembar osnivačku skupštinu pokreta Platforma za progres.

Kako je saopćio, Platforma za progres otvorena je za pojedince kao i za stranke i biti će koncipirana na način da omogući pridruživanje i koordinaciju sa strankama koje prihvataju njihove principe i program

"Na osnovu desetina hiljada zahtjeva i molbi simpatizera pokreta koji je pokrenula Platforma za progres u Bosni i Hercegovini, obavještavamo javnost da će osnivačka skupština pokreta Platforma za progres biti održana 25. novembra 2018. godine.

Platforma za progres otvorena je za sve pojedince koji prihvataju naše principe i program i kojim je stalo do države Bosne i Hercegovine.

Takođe, Platforma za progres otvorena je i za stranke i biti će koncipirana na način da omogući pridruživanje i koordinaciju sa strankama koje prihvataju naše principe i program.", saopćio je Mirsad Hadžikadić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije