Ministarstvo finansija KS i BBI Banka: Sporazum o sponzorstvu Sarajevo business foruma

Radiosarajevo.ba
Ministarstvo finansija KS i BBI Banka: Sporazum o sponzorstvu Sarajevo business foruma
Foto: Vlada KS / Potpisan sporazum o sponzorstvu Sarajevo business foruma

Sporazum o sponzorstvu jubilarnog desetog Sarajevo business foruma koji će se ove sedmice održati u Sarajevu potpisali su danas ministar finansija u Vladi KS Amel Kovačević i direktor marketinga i komunikacija u BBI Banci Dino Selimović.

Potpisan sporazum o sponzorstvu Sarajevo business foruma - undefined

Foto: Vlada KS: Potpisan sporazum o sponzorstvu Sarajevo business foruma

“Vlada Kantona Sarajevo je prepoznala Sarajevo business forum kao dobar i uspješan proizvod koje stavlja Sarajevo na mapu investitora i poslovnih ljudi. Želimo da se svi učesnici lijepo osjećaju u našem gradu, a da ova poslovna konferencija bude uspješna i donese pozitivne rezultate za sve nas”, istakao je ovom prilikom ministar finansija KS Amel Kovačević.

Sarajevo business forum, velika međunarodna investicijska konferencija, koju već deset godina organizuje BBI Banka sa mnogobrojnim poslovnim partnerima, pozicionirala je Kanton Sarajevo na redovan kalendar investitora širom svijeta, što je u prethodnom periodu našoj državi i gradu donijelo brojna finansijska ulaganja i investicije.

“Ovo je nastavak uspješne saradnje sa Kantonom, a ove godine, zajedno sa Narodnim pozorištem i uz podršku Ministarstva finansija i Vlade KS za goste BBI biće upričena izvedba opere ‘La Boheme’. Nadamo se da ćemo i ovaj deseti jubilarni put, svi zajedno poslati lijepu sliku Sarajeva i Bosna i Hercegovine kao mjesta gdje je vrijedno ulagati”, poručio je ovom prilikom Selimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije