Mektić o Špiriću: Čim ga nema tri dana, smišlja neku prevaru

Radiosarajevo.ba
Mektić o Špiriću: Čim ga nema tri dana, smišlja neku prevaru
Foto: Radiosarajevo.ba / Dragan Mektić
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić (SDS) ponovo je imao vrlo "zanimljiv" opis Nikole Špirića, potpredsjednika SNSD-a i zastupnika u državnom Parlamentu.

Naime, ministar Mektić je jučer na press konferenciji prokomentirao ideju Nikole Špirića koji je nedavno kazao kako će uputiti zahtjev da mu se - smanji plata.

"Zamislite, nakon 20 godina nakon što prima platu, on se sjetio sada da smanji platu. Ne mogu da odgonetnem jednu činjenicu, da li je to on u smislu poilitičke kampanje ili je Špirić počeo da živi od plate. (....) Čim ga tri dana nema u javnosti smišlja neku prevaru. Čim šuti tri dana leži potrbuške i smišlja neku prevaru i evo je. (...) Vidi lika, tri dana ga nije bilo u javnosti i vidi čega se dosjetio da mu je prevelika plata. Koja je to prevara", kazao je Mektić.

Mektić je ranije imao i izjavu kako je Špirić "politička prostituka", a Špirić mu nije ostao dužan pa je poslije rekao kako je Mektić "mjera za ljudsku glupost".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije