Mahmutbegović povodom Dana rudara: Vi ste ponos naše države!

Radiosarajevo.ba
Mahmutbegović povodom Dana rudara: Vi ste ponos naše države!
FOTO: Radiosarajevo.ba / Melika Mahmutbegović

Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović uputila je čestitku u povodu obilježavanja 21. decembra - Dana rudara.

„Svim vrijednim i čestitim komoratima rudnika u Bosni i Hercegovini, upućujem iskrene čestitke. Vi ste zahvaljujući svome teškom, ali časnom zalaganju, bili i ostali ponos naše zemlje i svih njezinih radnika. Svi mi, iz mnogo razloga, izražavamo divljenje prema vašim sposobnostima i iskazanim rezultatima“, poručila je Mahmutbegović.

Dodala je da ovom prilikom želi da izrazi svoje duboko poštovanje za teški posao koji rudari obavljaju časno i čestito uz sve rizike koje to zanimanje nosi.

„Svako zanimanje je časno, ali vaše zaslužuje posebno uvažavanje i duboko poštovanje svih nas. Zato je neophodno da svi mi na raznim dužnostima radimo više kako bi porodice rudara živjele bolje i sretnije. Želim vam dobro zdravlje, sreću i uspjeh u radu, uz rudarski pozdrav - S R E T N O!“, poručila je Mahmutbegović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije