M1 GOLD: Novi filmski kanal za televizijsku publiku u BiH

Radiosarajevo.ba
M1 GOLD: Novi filmski kanal za televizijsku publiku u BiH

Uskoro da tržište biti bogatije za još jedan filmski kanal - M1 GOLD koji će gledateljima nuditi 24 sata filmskog programa, a na kojem će se prikazivati premium naslovi i filmovi novije produkcije.

Nakon što je 2014. godine u Bosni i Hercegovini i regiji pokrenut filmski kanal M1 FILM, koji upravo slavi prvu godinu emitiranja, pokretanjem novog kanala želi se podići kvaliteta i raznovrsnost filmskog sadržaja na malim ekranima.

M1 GOLD pružit će mnogo dobre zabave uz kino-hitove kao što su Uzvišenost (Transcendence) s Johnnyjem Deppom i Morganom Freemanom, Zatočeni (Prisoners) s Hughom Jackmanom i Jakeom Gyllenhaalom, Philomena (Philomena) s Judi Dench, Arbitraža (Arbitrage) s Richardom Gereom i Susan Sarandon, Crvena svjetla (Red Lights) s Robertom De Nirom i Sigourney Weaver, Ukradena priča (The Words) s Bradleyjem Cooperom i Dennisom Quaidom, Ledeni ubojica (The Mechanic) i Iskupljenje (Redemption) s Jasonom Stathamom.

M1 GOLD naći će se u ponudi bosanskohercegovačkih, odnosno regionalnih telekom i kablovskih operatera od 1. septembra 2015.

Više informacija na web-stranici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije