Lutrija BiH proslavlja 66. rođendan uz TV Bingo sa 1.7 miliona KM

Promotivni tekst
Lutrija BiH proslavlja 66. rođendan uz TV Bingo sa 1.7 miliona KM
Lutrija Bosne i Hercegovine povodom obilježavnja 66. godina svog postojanja organizuje četvrto ovogodišnje vandredno kolo TV BINGO Showa, koje će se uživo emitovati na programu FTV-a , 11. oktobra u 20:10 sati.

Rođendansko izdanje vanrednog kola TV BINGO, pored redovnih dobitaka i Jackpota od 1.700.000 KM, najsretnijim igračima će donijeti i dodatne vrijedne robno-novčane dobitke: VW Golf 7, te novčane dobitke od 5.000 do 10.000 KM.

U okviru rođendanskog izadnja TV Binga, Lutrija Bosne i Hercegovine u proteklih pet redovnih kola usrećila je mnoge igrače koji su odlučili okušati svoju sreću prije finalnog izvlačenja.

Naime, svake sedmice u redovnim kolima TV Binga izvučeno je najsretnije uplatno mjesto, koje je najsretnijem igraču donijelo 1.000,00 KM, a ostali igrači koji su izvršili uplatu na izvučenom sretnom uplatnom mjestu dijelili su 5.000,00 KM. Najsretniji su bili igrači iz Jelaha, Bihaća, Matuzića, Bosanske Krupe i Ilidže.

Lutrija Bosne i Hercegovine će u rođendanskom izdanju vanrednog kola ugostiti KUD “Mladi Metalac” iz Hadžića, čiji članovi će imati priliku da osvoje vrijedan novčani dobitak, koji će prema najavi rukovodstva ovog društva, iskoristiti za nastavak njihovog razvoja te za nabavku neophodne opreme.

Sve prisutne u studiju, kao i pored malih ekrana zabavljat će veseo i razigran muzički bend “Bingo Balkaneros”.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati slanjem sms poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET).

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će zaključno sa 11.oktobra 2017. godine, do 17 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije