Konaković: Formirati vlast s ljudima koji će staviti interes društva ispred ličnog

Radiosarajevo.ba
Konaković: Formirati vlast s ljudima koji će staviti interes društva ispred ličnog
Foto: Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković
Narod i Pravda je prema mišljenju predsjednika ove stranke Elmedina Konakovića naprvila odličan rezultat na ovim izborima što se tiče Kantona Sarajevo.

Konaković je na svom Facebook profilu napisao da se zahvaljuje svim glasačima na povjerenju u KS, jer su za samo šest mjeseci kako postoje druga stranka po broju glasova u ovom kantonu, a oko 30.000 glasača je podržalo Narodi pravdu.

"U ostalim kantonima nismo napravili tako dobar rezultat, ali smo se pojavili i najavili širenje i jačanje Naroda i pravde do lokalnih izbora. Borićemo se za svaki pedalj naše zemlje jednako", napisao je Konaković.

Poručio je da će djelima opravdati povjerenje birača.

"Zakon o porijeklu imovine, Zakon o nepotizm i stranačkom zapošljavanju i ostali najavljeni procesi kreću odmah nakon formiranja Skupštine. Ključne stvari u vođenju daljih proces biće odabir najboljih kadrova, bez obzira na stranačku pripadnost", istaknuo je Konaković i dodao:

"Potrebno je u ovom trenutku formirati vlast sa ljudima koji su spremni staviti interes društva ispred ličnog, a posebno stranačkog. Jasni ciljevi, projekti, rokovi i izvršioci. Transparentnost u radu i stalna komunikacija sa ljudima koji su nas birali", zaključio je Konaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije