Jahorina među top 17 ski-destinacija u svijetu

Fena
Jahorina među top 17 ski-destinacija u svijetu
Britanski portal "Business Insider" uvrstio je Jahorinu među top 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom.

Blizina sarajevskog aerodroma, kao i grada Sarajeva, dodatne su prednosti, ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inozemne goste koji se najčešće odlučuju da, osim skijanja, iskoriste priliku da otkriju historijsko blago glavnoga grada Bosne i Hercegovine.

Mnogi posjetioci donose odluku da provedu godišnji odmor na Jahorini nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta.

Atraktivne ski-staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnosi cijene i kvaliteta smještaja i ski-karata te gostoprimstvo našeg naroda, prednosti su Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca na ovu olimpijsku planinu, saopćeno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije