"Ja jadne većine": Pogledajte poruku Arnauta danas na sjednici Parlamenta BiH

4
Radiosarajevo.ba
"Ja jadne većine": Pogledajte poruku Arnauta danas na sjednici Parlamenta BiH
Foto: Fena / Damir Arnaut

U državnoj nam skupštini danas "rasulo".

Sve je počelo kada je Dragan Mektić, zastupnik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine, napustio sjednicu jer, kako je rekao, na njoj nema ozbiljnih tema koje se tiču građana BiH.

Mektić je predložio da sjednica bude prekinuta i nastavljena kada se steknu kvalitetni uslovi da se može raspravljati o ozbiljnim pitanjima. 

Također, na današnjoj sjednici nisu se pojavili ni članovi Vijeća ministara BiH, iako su bili pozvani da sa zastupnicima razgovaraju o - vakcinama...

Zanima li vas, pak, kako je "rasulo" izgledalo danas i na sjednici tog Vijeća ministara, više o tome možete čitati OVDJE.

Damir Arnaut, zastupnik Naše stranke u ovom domu, nedolazak državnih ministara smatra neprihvatljivim, pogotovo jer je ova rasprava "konačno došla na dnevni red".

Naredili smo Vijeću ministara da nam dâ informaciju i nikoga od njih nema u sali, što pokazuje gdje su im prioriteti kada je riječ o vakcinisanju, kazao je Arnaut, te je poslao podršku Mektiću. 

A, onda je Arnaut počeo raspravu i sa Nikolom Lovrinovićem (HDZ) te i objavio snimak toga na Twitteru.

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije