Interesantno: Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika

Radiosarajevo.ba
Interesantno: Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika
Foto: Mojabanjaluka.info / Svjedočanstvo Gorana Đurića o završenoj Srednjoj strukovnoj školi

Savjetnik načelnika općine Kotor Varoš za odnose sa medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u - 32. godini, piše portal Mojabanjaluka.info.

Navodi se da je Đurić kao polaznik, završni ispit polagao od 8. juna do 12. juna 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada dobio je trojku, iz hrvatskog jezika “dvicu”, a iz “strukovnog sadržaja” je opet bio dobar.

Svjedočanstvo Gorana Đurića o završenoj Srednjoj strukovnoj školi - undefined

Foto: Mojabanjaluka.info: Svjedočanstvo Gorana Đurića o završenoj Srednjoj strukovnoj školi

Đurić je rođen 1976. godine, a u Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao je 13. septembra 2005. godine i to nakon završene osnovne škole Rudi Čajavec u Šipragama.

Đurić je i jedan od čelnih funkcionera DEMOS-a u Kotor Varošu, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi.

Kako se navodi Đurić o ovoj temi nije želio da razgovara, te je kratko poručio da nema nikakav komentar i da pišemo šta želimo.

Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima na desetine strukovnih profila. Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski maskeri i vlasuljari, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti... Škola ima filijale u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i u Doboju, navodi portal Mojabanjaluka.info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije