Halilović: BPS će sačuvati i izgraditi državu

Radiosarajevo.ba
Halilović: BPS će sačuvati i izgraditi državu
Foto: BPS / Sefer Halilović u posjeti Jablanici i Mostaru

Predsjednik BPS-a Sefer Halilović jučer je obišao Jablanicu i Mostar i tom prilikom družio se sa građanima ova dva grada u Hercegovini.

U sali Hotela Jablanica, Halilovića je dočekalo oko 200 Jablaničana, dok je u sali Narodnog pozorišta u Mostaru oko 400 Mostaraca dočekalo predsjednika BPS-a.

Okupljenim građanima Jablanice i Mostara Sefer Halilović je kazao da su "svaku državu u svijetu izgradile patriotske snage, od Amerike do Turske, od Engleske do Francuske, te da će Bosna i Hercegovina imati kontrolu vlastitih granica, puteve prema njima i ozbiljnu vojsku - kao simbol i sigurnost države, ako BPS dobije snažnu podršku naroda na predstojećim izborima."

"Nisu naši neprijatelji toliko jaki, koliko je slaba vlast koja im ne zna parirati i odgovoriti na adekvatan način. Bosna i Hercegovina se nalazi na historijskoj prekretnici koju mnogi ne vide i država može svašta doživjeti a da ljudi toga postanu svjesni tek kada je izgube. Zato je vrijeme za BPS, za ljude i stranku koja će sačuvati i izgraditi državu, zaustaviti njene neprijatelje, organizovati narod da budemo složni i jaki, usmjereni ka višim ciljevima za budućnost" poručio je Halilović, navodi se u saopćenju BPS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije