Građani Banje Luke 328. put se okupili za Davida: Ćaća, izdrži, uz tebe smo

Radiosarajevo.ba
Građani Banje Luke 328. put se okupili za Davida: Ćaća, izdrži, uz tebe smo
PrtScr / Građani Banje Luke 328. put se okupili za Davida Dragičevića

Građani Banje Luke i večeras su tražili pravdu za ubijenog Davida Dragičevića. Mirno i dostojanstveno, kao i do sada okupljeni su u dvorištu Hrama Hrista spasitelja, gdje su zapalili svijeće i poručili da neće odustati.

Pravdu za ubijenog Davida Dragičevića, 328. put na ulicama Banje Luke traže ono što pravosudni sistem nije do sada uradio, poručili su građani okupljeni u grupi “Pravda za Davida”.

"Bit ćemo zajedno, uprkos zabrana policije", poručili su. 

"Ćaća (Davor Dragičević), uz tebe smo do kraja. Ti izdrži, i mi ćemo izdržati", samo je jedan od komentara građana, koji su poslali poruku Davoru Dragičeviću

Podsjetimo, Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“, registrirano u Beču, raspisalo je nagradu od 50.000 eura za svaki novi, kredibilan dokaz, koji može doprinijeti da se iza rešetaka nađu ubice i naručioci ubistva Davida Dragičevića, kao i njihovi saučesnici.

Udruženje nudi ovu novčanu nagradu svakom onom ko im dostavi snimke sa nadzornih kamera iz ulice Vase Pelagića u Banjoj Luci, koje pokrivaju prostor parkinga iza Metalske škole, gdje je u noći 18. marta 2018. godine, prema svjedočenju Jovanke Bošnjak, teško pretučen David Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije