Elmedin Konaković: Još jedna borba počinje, bit će ljutih i bit će reakcija

Radiosarajevo.ba
Elmedin Konaković: Još jedna borba počinje, bit će ljutih i bit će reakcija
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Elemedin Konaković predsjedavajući Skupštine KS

U toku je Skupština Kantona Sarajevo, a odmah nakon pauze, Elmedin Dino Konaković objavio je status na svom Facebook profilu i poslao poruku kako kreće "nova borba".

Komentar Konakovića prenosimo u cijelosti:

"Skupština Kantona Sarajevo je danas podržala inicijativu Amela Mekića da KCUS hitno vrati na upravljanje parking kod Pionirske doline KJKP Rad te omogući roditeljima koji dovoze mališane nesmetano parkiranje. Scene koje gledamo ovih dana pokazuju neopravdanost ovakve odluke menadžmenta KCUS-a.

Idemo u borbu sa nelegalnom gradnjom u vodozaštitnoj zoni koju aminuje opštinski načelnik, tražimo precizne informacije o utrošenim sredstvima u organizaciji EYOF-a. Posebno je intreresantno otvaranje koje je povjereno novoformiranoj firmi koja je prije toga radila samo promo spot za SDA, kao i veliki iznosi za smještaj gostiju, tri puta veći od planiranog. (900.000-2.500.000)

Ovih dana info iz Olimpijskog komiteta kako učesnici sami plaćaju smještaj. Šta je koštalo 2,5 miliona? U kojim su hotelima boravili takmičari i gosti?

Još jedna borba počinje. Nelegalni bilboardi po cijelom gradu, uglavnom firme bliske strankama postavljaju plohe za oglašavanje gdje god stignu. Bit će ljutih i bit će reakcija privatnih, kupljenih medija. I treba", napisao je Konaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije