Dženana Hrustemović izabrana za predsjednicu Sindikata KCUS-a

Fena
Dženana Hrustemović izabrana za predsjednicu Sindikata KCUS-a
Avaz / Ilustracija
Delegati Skupštine Sindikata Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu su danas na sjednici za predsjednicu te sindikalne organizacije izabrali mr. zdravstvene njege i terapije Dženanu Hrustemović, dugogodišnju medicinsku sestru.

Kako je saopćeno iz KCUS-a, novoizabrana predsjednica Sindikata je istaknula da je njen plan da sagleda probleme uposlenika i da ih pokuša riješiti.

Za nove članove Predsjedništva Sindikata izabrani su: Raho Spahović, Emir Avdić, Admira Bajrović, Alen Pojata, Ifeta Bukva i Selim Halugić.

Bivši član Predsjedništva Sindikata dr. Bosanko Horozić je nakon Skupštine izjavio da zadovoljan jer je kompletna izborna Skupština prošla u demokratskoj atmosferi.

"Broj prisutnih delegata koji se odazvao ovoj Skupštini pokazao je veliku odgovornost i koliko su uposlenici KCUS-a zainteresirani za rad Sindikata" naveo je Horozić, saopćeno je iz KCUS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije