Džaferović i Komšić uputili telegrame saučešća porodici Grebo

Radiosarajevo.ba
Džaferović i Komšić uputili telegrame saučešća porodici Grebo
FOTO: Radiosarajevo.ba / Zdravko Grebo
Povodom smrti profesora Zdravka Grebe, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća porodici i prijateljima.

"Sa žalošću sam primio vijest o smrti profesora Zdravka Grebe. Profesor Grebo je svojim javnim djelovanjem ostavio dubok trag u bosanskohercegovačkom društvu. Po svojim ljudskim i intelektualnim vrijednostima ostat će posebno upamćen među brojnim generacijama studenata kojima je predava", navodi se Džaferovićevom u telegramu saučešća, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Želјko Komšić uputio je telegram saučešća povodom smrti profesora Zdravka Grebe porodici Grebo, njegovim prijatelјima i saradnicima.

"Sa žalošću sam primio vijest o smrti profesora Zdravka Grebe. Kao profesor, intelektualac i građanin, za svog životnog vijeka ostao je principijelan u borbi za građansku i cjelovitu BiH. Hvala mu na tome. Iskrene riječi saučešća upućujem porodici Grebo, njegovim prijatelјima i saradnicima", naveo je Komšić u telegramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije