Draško Stanivuković u svojstvu osumnjičenog pozvan na saslušanje u policiju

0
Radiosarajevo.ba
Draško Stanivuković u svojstvu osumnjičenog pozvan na saslušanje u policiju
FOTO: Facebook / Draško Stanivuković

Policijska uprava Banja Luka uputila je danas poziv za saslušanje gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću.

Izvor portala Srpskainfo iz Policijske uprave Banja Luka navodi da je Stanivuković pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

"Saslušanje Stanivukovića zakazano je za 29. april u 11 sati u Policijskoj upravi Banjaluka u centru grada", naveo je izvor iz banjalučke Policijske uprave.

Srpskainfo saznaje da se radi o nedavnom protestu ugostitelja i drugih nezadovoljnih radnika u Banja Luci, samo nije poznato zašto je gradonačelnik označen kao osumnjičeni.

Grupa nezadovoljnih ugostitelja i vlasnika fitnes centara protestvovala je 5. aprila ispred Palate predsjednika u Banjoj Luci zbog mjera Republičkog štaba za vanredne situacije. Oni su tada, nakon okupljanja ispred Palate predsjednika, otišli ispred zgrade Gradske uprave gdje im se obratio gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije