Pravni tim Dragičevića ne postoji, Davor: Postoji Ifet Feraget

Radiosarajevo.ba
Pravni tim Dragičevića ne postoji, Davor: Postoji Ifet Feraget
Nakon što je advokat Duško Tomić kazao da pravni tim Davora Dragičevića više ne postoji jer nemaju iste stavove, advokat Feraget i Davor Dragičević novinarima su dali izjave.

"Advokatski tim ne postoji, ali postoji Ifet Feraget. Ovo je samo potvrda onoga o čemu mjesecima govorim. U Tužilaštvu sjede ubice. Znam da su ovo teške riječi, ali ja nemam više šta izgubiti. Za pravni dio će se Feraget pobrinuti, u to ne sumnjam", rekao je Dragičević. 

"Od početka sam uz gospodina Davora Dragičevića i ja nemam nikakvo mišljenje o nečemu o čemu postoje svi dokazi. Desilo se ubistvo, to je opće poznato. O okolnostima samog ubistva ćemo govoriti nakon što Tužilaštvo prezentira sve dokaze. I dalje ostajem advokat Davora i Suzane u ovome predmetu. Zahvaljujem se kolegama. Nema potrebe da se zahvaljujem tužiocu Lepiru za ono što je uradio jer je to njegova obaveza prema Evropskoj konvenciji koja je starija od naših nacionalnih zakona", kazao je Feraget i dodao da ne zna kakva će saradnja biti u budućnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije