Dragičević: Imam snimak na kojem je David živ, šaljem ga Tužilaštvu

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Imam snimak na kojem je David živ, šaljem ga Tužilaštvu
Gerila.info / Više stotina Banjalučana okupilo se večeras na glavnom gradskom trgu povodom 202. dana podrške porodici Dragičevi
U Banjoj Luci večeras je održano 226. okupljanje grupe Pravda za Davida, a prisutnim građanima grada na Vrbasu i stanovnicima BiH još jednom se obratio otac ubijenog Davida - Davor Dragičević.

"Od sumraka do svitanja...gledajući, hodajući, tražeći bar jedan dio tebe - ne nalazim. Ni spokoja ni smiraja, ni tvojoj ni svojoj duši. Ne dolaziš u san, ne dolaziš kući. Kad te budem sanjao, ako mi šta kažeš, tako ću i uraditi", započeo je Davor Dragičević na večerašnjem okupljanju na Trgu Krajine.

"Davore, bilo je propusta, ali došli smo do istine. Nismo više vaše ovce i nećemo živjeti u vašem toru. Nikada nećete tu konstrukciju koju ste zamislili prezentovati ni meni ni grupi Pravda za Davida. Sve i jednog hoću. Ima tu i ženskog roda - inspektorica, strašno, ali tako je", rekao je Davor te dodao kako su svi uvezani. 

"Sistem te laže, sistem te krade, sistem te ubija. Nije ovo New York, London, Pariz, SAD, nego malena kasaba. Sve se zna, ali će morati biti javno sa snimcima. U telefon njegov natrpali ste sve i svašta, kako biste montirali zločin. Dva snimka idu advokatima, a treći ću pokazati Tužilaštvu gdje se vidi živ David Dragičević", poručio je Davor, te nastavio:

"Ološi, ubice... smrdite kilometrima. Smrdite van ove države. To dobro znaju ovi ljudi iz dijaspore koji ste gadovi i šta radite. Od ženske djece vam ovdje prave prostitutke, od muške narkomane i dilere, ako ćete im dozvoliti to - dozvolite. Ja mog Đakca, moju dušu, moje oko, moje sve ne dam nikome na svijetu. Ako treba da padne država i institucija nek padne. To su monstrumi i ubice", rekao je Davor Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije