Dragičević: Uskoro ću otkriti nove činjenice o ubistvu mog Davida

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Uskoro ću otkriti nove činjenice o ubistvu mog Davida
Foto: Nedim Grabovica / Davor Dragičević u Banjoj Luci
I večeras su Banjalučani izašli na Trg kako bi podržali Davora Dragičevića u njegovoj borbi da sazna istinu kako je stradao njegov sin David.

Davor Dragičević otac ubijenog Davida zahvalio se okupljenim građanima i medijima što su 225. dan sa njim i sa grupom Pravda za Davida i večeras tu.

"Do kraja sedmice ili početkom sljedeće bit će lično moja press konferencija o novim činjenicama i dokazima organizovanog ubistva Davida Dragičevića", poručio je Davor Dragičević večeras u Banjoj Luci te dodao kako ovo Tužilaštvo neće raditi na slučaju.

"Oni ne smiju... ima ko može, ko smije. Znam na koga sam udario...Ubili ste mi dijete pa me to ne zanima. I da ste svjetske sile, udario bih na nju. Svojim strahom ste proizveli ovo stanje, vodeći se nacionalizmom i interesima. Znam da idem protiv države, protiv MUP-a, sve znam, ali niste ni jaki niti moćni....

Sa zločincima i ubicama nema ni razgovora ni suživota. To znamo Muriz Memić i ja. Ko hoće hoće, ko neće, ne mora. Niko nam ne treba, ići ćemo sami", poručio je Davor Dragičević te još jednom napomenuo da je njegovo dijete ubila država.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije