Dragičević: Snijeg je bio i kada su ga oteli i ubili

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Snijeg je bio i kada su ga oteli i ubili
PrtScr / Pravda za Davida

Aktivisti grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju i sinoć su se okupili na banjalučkom Trgu Krajine, ili kako ga oni zovu Davidovom trgu, u znak protesta što ni nakon osam mjeseci nije otkriveno ko je ubio Davida Dragičevića. 

Otac ubijenog Davida, Davor Dragičević sinoć je u Banja Luci rekao da je bio snijeg i kad su oteli njegovog sina i kad su ga ubili.

"Zima i snijeg je evo i danas. Bilo mu je zima šest dana dok ga nisu ubili.  Zima bila, zima došla, što se tiče mene godina dana je prošla, četiri godišnja doba su se izmjenila. 7. aprila državo vidjet ćeš sve, više nije ni bitno ni koncerti ni kićenje, bitan je David. Muzike na ovom trgu neće biti, a možda i skinem svu ovu skalameriju ubrzo, možda skinem državu i prije tog datuma. A ubice koje su mi ubile dijete sigurno neće hodati ni voziti svoja auta, neće ni tužioci ići na posao, neće ni skupština RS raditi. Burle neće biti u Laktašima, zapamti to Burle za ovo dijete ću sve uraditi", poručio je Davor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije