Dragičević: Napravit ćemo svoju državu, ako treba bit ću i predsjednik

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Napravit ćemo svoju državu, ako treba bit ću i predsjednik
Foto: Sanela Božić, RAS Srbija / Davor Dragičević
Dan nakon izbora u Banjoj Luci po 197. put okupila se grupa "Pravda za Davida". Davor Dragičević je poručio kako će uskoro biti osnovano udruženje građana, kao i fondacija "Pravda za Davida".

"Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša; 197. dan, sine na tvom trgu, jedinoj slobodnoj teritoriji u ovoj državi", rekao je Davor, javlja Srpskainfo.com i nastavio:

"Darko Iliću imam ispis bazne stanice od 26. marta. Načelnik uprave za organizovani kriminal i terorizam koji je ubio svoju ženu na sinov rođendan – Ćelavi, radi u MUP-u još uvijek", rekao je Dragičević.

"Nema potrebe za izborima. Ja glasao nisam. Svi vi koji ste glasali kuc – kuc na vrata onima kojima ste dali svoj glas i pitajte šta su uradili sa vašim glasom. Opravdajte povjerenje. Grupa 'Pravda za Davida' će ovih dana prerasti u udruženje građana, a napravićemo i fondaciju „Pravda za Davida“. Rekao sam vam, stojim iza svojih riječi i kunem se Davidovim grobom i slikom njegovom da vas nikada neću iznevjeriti ni napustiti, kao ni vi mene. Ako treba osnovaćemo novu državu. Ako treba biću i predsjednik. U čemu je problem", rekao je Dragičević.

Rekao je i kako će praviti kuću na Trgu Krajine.

"Auto sam parkirao i garažu ću praviti. Dobijamo danas i šatore. Pravićemo svoju državu. Ovo su temelji na Davidovom trgu. Nećemo živjeti sa ubicama i zločincima! Nećemo im biti komšije! Sa njima nema suživota. Politika nas ne interesuje. Pravne države nema. Institucije ne postoje. Šta sad? A djecu i dalje ubijaju i proslavljaju, pjevaju, tuku, maltretiraju. Kazne me ne interesuju, ništa me ne interesuje. Ovdje smo radi Davida Dragičevića i radi naše djece i ovdje smo zbog vas. I nama se još živi, ali ne na ovaj način", rekao je Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije