Dragičević: Ifete, hvala ti u moje i u Davidovo ime

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Ifete, hvala ti u moje i u Davidovo ime
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Arhiv

Građani Banja Luke i grupa Pravda za Davida i večeras su e okupili na Davidovom trgu. 235. dan. Davor Dragičević, otac ubijenog Davida i svi ljudi okupljeni oko njega i veeras traže pravdu za ubijenog Davida.

Davor Dragičević je večeras okupljenim poručio da je oduševljen radom i angažmanom advokata Ifeta Ferageta.

"15. novembar, dragi sine,  235. dan na tvom trgu, tvoj najponosniji otac, grupa Pravda za Davida i svi ljudima oko mene. Osnovna stvar da bi neko radio, bilo kakav posao profesionalno mora u dubini duše da bude čovjek. Gledajući maloprije emisiju mog advokata Ifeta Ferageta na N1. Meni i mom djetetu ništa ne treba do onoga što je on rekao. Ifete, hvala ti u moje ime i ime grupe Pravda za Davida i u Davidovo ime, živ bio", rekao je Davor i dodao:

"Mogu nakon duže vremena reči, duše nemam ali večeras mi je bar malo srce ispunjeno. Ne bi večeras više dužio i analizirao, Ifet Feraget je sve rekao. Pošto su me ponijele i emocije, hvala vam još jednom, a posebno hvala Ifetu Feragetu", zakljuio je Davor.

Nakon pjesme za Davida, Davor se ponovo obratio okupljenim.

"Sotone, luciferi i ubice, dao sam vam sliku, dao sam vam svoj dokaz i gledali ste me u oči, neamte vi ništa ljudsko u sebi, pričali ste samo. A ja dva puta ga gledam i ljubim usta, silovanog, masakriranog, trulog i likvidiranog, a vi me gledate i smijete se. A ja sam ga vidio ovakvog, s tom frizurom i tim licem i očima...on je moj i doći će sigurno pravda", poručio je Davor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije