Dragičević: Ako se slučaj ne riješi, 7. aprila iskopat ću Davidov kovčeg

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Ako se slučaj ne riješi, 7. aprila iskopat ću Davidov kovčeg
Foto: Arhiv / Ilustracija

Banjalučani su se večeras po 252. put okupili na glavnom Gradskom trgu kako bi pružili podršku porodici ubijenog mladića Davida Dragičevića u višemjesečnoj borbi za istinu i pravdu.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida je večeras na Trgu rekao da država ne smije da prizna ubistvo.

"Sa mnom se nećete nikad izboriti. Ali Dodik i drugi nisu država, oni su sam imena. Krenut ćemo i na onu banku, svim raspoloživim sredstvima, ne budu li meni i mom advokatu dali pravi snimak do 7. aprila, otići će sve znate gdje treba. A vi botovi što kažete da Davor prijeti, hvala Bogu doći će i 7. april i naći ću vas sve", kazao je Davor.

Ne bude li se riješio slučaj do 7. aprila sve ide drukčije, poručio je Davor i dodao da im daje vremena do godine dana od ukopa Davida.

"Taj dan donijet ću njegov kovčeg na Trg, pa nek kažu šta god hoće. Moram iskopati njegov kovčeg, jer šta da radi u zemlji. Ko god me bude pokušao spriječiti da to uradim završit će u raci", rekao je Davor i dodao:

"Zbog koga da stojimo poslije godinu dana, je li treba da stoji ovo dijete, jer treba da stojimo dan poslije godinu, neće niko od vas stajati poslije godinu dana, nikom od vas Davor Dragičević ne da. Za koga da stojimo za Dodika, za Biserku, za Lukača, za koga", zaključio je Davor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije